Kan jag pausa mitt abonnemang?

Ska du ut och resa en längre tid eller behövs inte abonnemanget just nu bara? Pausa ditt mobilabonnemang i sånt fall & återaktivera det när behovet är tillbaka! Hos oss kan du pausa ditt mobilabonnemang i 6 månader helt utan extra kostnad, därefter endast 29 kronor i månaden.

Genom att pausa ditt abonnemang behåller du eventuell sparad surf jämfört med om du gör om ditt abonnemang till kontantkort.

Pausa ditt abonnemang

Du kan snabbt och enkelt pausa ditt mobilabonnemang på Mina sidor. Gör så här för att pausa ditt abonnemang:

1. Logga in på Mina sidor med ditt BankID
  2. Välj ditt abonnemang som du önskar att pausa
  3. Klicka på fliken Abonnemang i menyn och sen Pausa abonnemanget
  4. Skrolla ned och slutligen klicka på  Pausa abonnemanget

Nedan kan du se en kort videoguide hur du navigerar vid steg 3:

Vanliga frågor & svar

Klicka här för att visa en FAQ

Kostar det något att pausa sitt mobilabonnemang?

Dom första 6 månaderna kostar det ingenting att ha sitt mobilabonnemang pausat, därefter kostar det endast 29 kronor i månaden.

Hur ofta kan jag pausa mitt mobilabonnemang?

Du kan pausa ditt mobilabonnemang en gång per 12 månader räknat från när du återaktiverade ditt mobilabonnemang.

Jag har ångrat mig, hur avbryter jag så mitt abonnemnag inte pausas?

Om du önskar att avbryta så ditt abonnemang inte pausas kan du göra det lika snabbt och enkelt på Mina sidor också. Efter du begärt om att pausa ditt abonnemang kommer det finnas en ny knapp på Mina sidor för att avbryta begäran.

Så här ser det ut:

Vad händer med min rabatt och sparad surf?

Eventuella rabatter försvinner om du pausar ditt mobilabonnemang. Om du har någon sparad surf kommer din finnas kvar när du aktiverar mobilabonnemanget igen, men du fortsätter inte spara ytterligare surf under tiden ditt mobilabonnemang är pausat.

Vad händer om någon försöker ringa till mitt pausade mobilabonnemang?

Du kan varken ringa eller ta emot samtal när ditt mobilabonnemang är pausat, med undantag för nödsamtal. Om någon ringer ditt pausade mobilabonnemang får man ett meddelande att numret är avstängt för inkommande samtal.

Kan man ta emot SMS eller lämna röstmeddelande till ett pausat mobilabonnemang?

Nej, det går varken att skicka eller ta emot SMS när ditt mobilabonnemang är pausat. Det går inte heller att ta emot röstmeddelanden när du har ditt mobilabonnemang pausat.

Kan jag pausa mitt bredbandsabonnemang?

För tillfället går det endast att pausa mobilabonnemang, men vi har ambition att utöka tjänsten till flera produkter i vår portfölj.