Var hittar jag min PIN-/PUK-kod?

Utöver på SIM-kortbrickan kan du även hitta din PIN- & PUK-kod inne på Mina sidor. Läs vidare här för att se hur du hittar din!

Observera om du ändrat din PIN-kod tidigare antingen via din mobil eller med din PUK-kod uppdateras inte Mina sidor med den nya PIN-koden. I sådana fall du har ändrat din PIN-kod och glömt bort den kan du ange PIN-koden fel 3 gånger för att sedan ange PUK-koden och då få möjligheten att ange en ny PIN-kod.

Här hittar du din PIN- & PUK-kod

SIM-kortbrickan

På baksidan av SIM-kortbrickan hittar du din PIN- & PUK-kod.

Observera att SIM-kort till bredband inte har någon PIN- eller PUK-kod aktiverad så baksidan av deras SIM-kortbricka visar ingen PIN- eller PUK-kod.

Mina sidor

På Mina sidor kan du snabbt & enkelt hitta din PIN- & PUK-kod.

Börja med att logga in på Mina sidor på vår hemsida eller via appen. Därefter väljer du ditt abonnemang, navigerar till SIM-kort i menyn och slutligen klicka på Visa PIN och PUK.