Kan jag se vem som ringt mig med dolt nummer?

Har någon ringt dig med dolt nummer? Kanske flera gånger? Om du är nyfiken på vem det är som har ringt dig är det möjligt att få en lista på dessa mobilnummer. Läs vidare här om du vill veta mer!

Om du vill ta reda på vem som ringt dig med dolt nummer kan du i kontakt med kundservice beställa en speciell samtalslista som visar mottagna samtal under en period (max 14 dagar tillbaka). Därefter kan du själv utesluta från datum & tidpunkt vilket mobilnummer som ringde dig med dolt nummer. 

OBS! Om personen som ringt dig har skyddad identitet & hemligt nummer kommer det inte att specificeras.

Kostnaden för att ta fram denna speciella samtalslista är 699 kronor och debiteras per mottagande mobilnummer. Så om du mottagit flera samtal med dolt nummer till ett mobilnummer kostar det 699 kronor, men om du mottagit samtal med dolda nummer till två olika mobilnummer kostar det 1 398 kronor osv..

Kostnaden debiteras mot din nästkommande betalning.

Tveka inte att höra av dig till kundservice om detta är aktuellt för dig så hjälper vi dig ta reda på vem som ringt dig. Det brukar inte dröja mer än 3 arbetsdagar från att du beställt tjänsten till att den är i din inkorg.

Kategorier