Leveranstid och spåra

Har du nyligen beställt en ny mobil, eller kanske surfplatta? Va' roligt! Vi hoppas att du kommer bli riktigt nöjd. Vi gör vårt bästa för att leveransen ska ske så snabbt och smidigt som möjligt.

Leverans

Vi använder oss av PostNord för att kunna erbjuda en så bra leveransupplevelse som möjligt. Under normala förutsättningar kan du förvänta dig att ha din beställning levererad inom 3 - 5 postdagar.

Din beställning levereras till ditt närmsta postombud. När försändelsen anlänt aviseras du med ett brev i brevlådan och tillsammans med avin och ett giltigt legitimation kan du hämta ut din försändelse från postombudet.

Kan jag ändra postombud?

Nej, för din egna säkerhet går det inte att ändra något av leveransen, som exempelvis postombud, leverantör eller adress.

Kan jag få min beställning levererad till min dörr?

Nej, vi erbjuder tyvärr inte leverans till dörr utan endast till postombud.

Bra att tänka på!

Om du har beställt med ett nytt abonnemang levereras SIM-kortet separat för din egna säkerhet. SIM-kortet levereras direkt hem ner i brevlådan och anländer oftast först. 

 

Spåra

För din egna säkerhet erbjuder vi inte möjligheten att spåra sin beställning. Under normala förutsättningar levereras din beställning inom 3-5 postdagar till ditt närmsta postombud. När din beställning anlänt aviseras du av postombudet och kan tillsammans med din avi och ett giltigt legitimation hämta ut din beställning från postombudet.

Kategorier